x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea: Ruptura USL este inevitabilă. Antonescu ştie că nu va fi candidat USL la prezidenţiale

Elena Udrea: Ruptura USL este inevitabilă. Antonescu ştie că nu va fi candidat USL la prezidenţiale

25 Sep 2013   •   08:29
Elena Udrea: Ruptura USL este inevitabilă. Antonescu ştie că nu va fi candidat USL la prezidenţiale

Deputatul PDL Elena Udrea este de părere că "ruptura USL este inevitabilă". Mai mult, fostul ministru a declarat că liderul PNL Crin Antonescu este conştient că nu va fi candidatul USL la Preşedinţie.

"Eu cred că ruptura USL e inevitabilă. Rămâne să vedem cine o va face şi când se va întâmpla. Domnul Antonescu ştie că nu va fi candidat USL. Vom avea cel mai probabil de la USL doi candidaţi. Eu ca membru de Partid Democrat Liberal am o preocupare de ce va face PDL în 2014, nu USL", a declarat Elena Udrea la Realitatea TV.

În legătură ciu scandalul Roşia Montană, Elena Udrea a precizat că premierul Victor Ponta a dat dovadă de laşitate în cazul proiectului Roşia Montană atunci când a plasat proiectul în Parlament. Liderul PDL a spus că Ponta a încercat să rezolve problema "cu mâna altcuiva".

Întrebată de ce nu merge la protestele din Piaţa Universităţii, din Capitală, pentru a protesta împotriva proiectului Roşia Montană, Udrea a declarat:

"Protestul din Piaţă cred că e pornit de la un pretext Roşia Montană. Cred că şi proiectul dacă se retrage vor continua să iasă în stradă. E o nemulţumire generală a acestei categorii. Protestul e îndreptat împotriva întregului sistem. Făcând parte din grupul celor împotriva cărora se protestează nu cred că e decent să mergi să protestezi. Nu cred că politicienii ar trebui să fie acolo, alături de Piaţa Universităţii", a mai spus Elena Udrea.

×