x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică EXCLUSIV Favoritul pentru Primăria Timişoarei, grav afectat de stresul de campanie, va fi operat pe cord

EXCLUSIV Favoritul pentru Primăria Timişoarei, grav afectat de stresul de campanie, va fi operat pe cord

de Mircea Opris    |    22 Mai 2012   •   11:21
EXCLUSIV Favoritul pentru Primăria Timişoarei, grav afectat de stresul de campanie, va fi operat pe cord

UPDATE 19,57. Candidatul USL la Primaria Timisoara, Nicolae Robu, care a fost internat luni dimineata la Institutul de Cardiologie din Timisoara va fi operat pe cord, in cursul zilei de joi.

Colectivul de specialisti cardiologi timisoreni au luat decizia de a efectua o interventie chirurgicala complexa, conform profesorului Petru Deutsch, seful sectiei ATI a institutului.

Operatia de bypass ortocoronarian la care va fi supus Robu joi, il va scoate din programul de campanie pentru cel putin o saptamana, insa timpul de refacere este mult mai lung.

In ciuda parerilor medicilor, staful de campanie al lui Robu a anuntat pe Facebook ca 'Nicolae Robu NU SE RETRAGE din cursa pentru Primaria Timisoara, iar campania electorala continua in echipa. Evenimentele care necesita prezenta sa imperativa au fost amanate, iar celelalte activitati vor continua conform planificarilor anterioare. Orice alte informatii aparute sunt zvonuri fara acoperire! Nicolae Robu se afla la Institutul de Cardiologie din Timisoara si este supus unor investigatii medicale, starea sa fiind buna'.

-------------------------------------------------

Senatorul Nicolae Robu, favorit in cursa elctorala pentru fotoliul de primar al Timisoarei a fost depistat cu o afectiune cardiaca. Staful de campanie a incercat sa tina sub tacere stirea, care a fost insa confirmata de surse medicale de la Institutul de Cardiologie din Timisoara.

Nicolae Robu, candidat pe listele USL din partea Partidului National Liberal, a fost la un control medical de urgenta luni dimineata. El a fost depistat cu boala coronariana trivasculara. O echipa de specialisti cardiologi de la institutul timisorean urmeaza sa decida ce fel de interventie chirurgicala i se va face lui Robu. Starea sa medicala a fost confirmata atat de catre profesorul Sorin Pescariu, seful Clinicii de Cardiologie de la Institutul de Cardiologie din Timisoara cat si de catre profesorul Petru Deutsch, sesul sectiei ATI a institutului.

Biroul de presa al PNL Timis nu comenteaza starea de fapt, confirmand doar ca Nicolae Robu si-a anulat aparitiile televizate si activitatile de campanie pentru urmatoarele zile.

×