x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică FOTO + VIDEO. Ce spune Klaus Iohannis după ce s-a vaccinat

FOTO + VIDEO. Ce spune Klaus Iohannis după ce s-a vaccinat

15 Ian 2021   •   11:19
FOTO + VIDEO. Ce spune Klaus Iohannis după ce s-a vaccinat
Sursa foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-Covid, în această dimineață,  la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București, dând astfel startul etapei a doua a campaniei de vaccinare din România.

"Este o procedură simplă, nu doare şi vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, eficient şi recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea împreună cu respectarea măsurilor de restricţie ne vor scoate din pandemie", a spus şeful statului, la ieşirea de la Centrul de vaccinare.

Știre inițială: Preşedintele Klaus Iohannis va primi, astăzi, prima doză din vaccinul anti COVID-19. Acesta se va imuniza la Centrul de vaccinare a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", transmite Administraţia Prezidenţială.

La începutul săptămânii, șeful statului a anunțat că se va vaccina, acțiunea sa marcând începutul celei de-a doua etape a campaniei. 

"Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca să zic aşa, în ghilimele, să ne băgăm în faţă. Ar fi fost, probabil, mesajul greşit, dar vineri începe a doua etapă de vaccinare în care este prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului de învăţământ, a persoanelor de peste 65 de ani şi a persoanelor cu comorbidităţi, cu boli cronice, dar şi a personalului numit esenţial, de exemplu Administraţia Prezidenţială, Guvernul şi aşa mai departe. Şi pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu mă voi vaccina public vineri", a declarat Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: klaus iohannis vaccin COVID