x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dominic Fritz: Vilă cu vilă, teren cu teren recuperăm ce e al timișorenilor

Dominic Fritz: Vilă cu vilă, teren cu teren recuperăm ce e al timișorenilor

de Redacția Jurnalul    |    22 Apr 2024   •   20:00
Dominic Fritz: Vilă cu vilă, teren cu teren recuperăm ce e al timișorenilor

Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz, anunță că a recuperat strada Cezar, care face legătura între str. Loga, o zonă „unde multe vile au ajuns în mâinile clanurilor prin mijloace dubioase”, și Parcul Copiilor: „Vilă cu vilă, teren cu teren recuperăm ce e al timișorenilor”.

” a strigat obsesiv la mine domnul al cărui gard l-am demolat azi ca să redăm strada Cezar timișorenilor. . . . <Ăia dinaintea ta de ce n-au venit?> Exact asta mă întreb și eu și un oraș întreg: de ce primarul de dinainte nu a recuperat terenurile orașului și a preferat să nu vadă nimic?”, scrie pe Facebook Dominic Fritz.

El afirmă că strada Cezar e situată într-o zonă ”fierbinte” a Timișoarei, „zona străzii Loga unde multe vile au ajuns în mâinile clanurilor prin mijloace dubioase”.

„Una din clădiri am recuperat-o anul trecut, cea de pe Loga 52. Acum am recuperat strada care face legătura între str. Loga și Parcul Copiilor. Vilă cu vilă, teren cu teren recuperăm ce e al timișorenilor. Ne luăm demnitatea orașului înapoi, cu reguli egale pentru toți. Fără frică. Și în 9 iunie cu votul nostru apărăm Timișoara”, încheie Fritz.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: fritz demolare strada