x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriel Vlase, audiat de comisia SIE

Gabriel Vlase, audiat de comisia SIE

02 Iul 2018   •   12:22
Gabriel Vlase, audiat de comisia SIE

Comisia parlamentară comună pentru controlul activităţii Serviciului de Informaţii Externe a început luni audierea lui Gabriel Vlase, propus de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de director al SIE. 

Înainte de începerea audierilor, senatorul PSD Şerban Nicolae, membru al comisiei, a declarat că Vlase a demonstrat că este bun în activitatea parlamentară "de mai multe ori, prin alegeri", însă funcţia de director al SIE este cu totul altă chestiune. 

Întrebat dacă Gabriel Vlase este cel mai potrivit membru PSD pentru această funcţie, Şerban Nicolae a spus: "La noi toţi sunt buni, e greu să faci departajarea între colegi". 

"Avem un clasament în care există doar locul 1 la PSD, de aia şi suntem pe primul loc în preferinţele electorale", a susţinut senatorul social-democrat. 

La rândul său, preşedintele Comisiei pentru controlul activităţii SIE, Mihai Weber, a afirmat că "PSD are o resursă calificată pentru orice poziţie" şi l-a îndemnat pe Gabriel Vlase să zâmbească atunci când acesta a fost filmat de camerele televiziunilor. 

Vlase este deputat PSD şi a fost propus de şeful statului pentru funcţia de director al SIE. AGERPRES

×