x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea, despre candidatura la șefia PSD: Doresc să mă axez în totalitate pe Primăria Capitalei

Gabriela Firea, despre candidatura la șefia PSD: Doresc să mă axez în totalitate pe Primăria Capitalei

27 Dec 2019   •   19:57
Gabriela Firea, despre candidatura la șefia PSD: Doresc să mă axez în totalitate pe Primăria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvăluit la Antena 3 că nu dorește să candideze la șefia PSD fiindcă e de părere că nu poate duce până la capăt două job-uri cu responsabilitate atât de mare.

"Nu candidez la șefia PSD. Doresc să mă axez în totalitate pe Primăria Capitalei. Două job-uri cu responsabilitate nu se pot duce bine, coerent și dinamic la capăt. A fi primar general este o muncă cu o răspundere foarte mare. Este cea mai mare aglomerare urbană și complexitatea activităților este pe măsura funcției (...) Am alți colegi mult mai calificați, au mai multă experiență și care pot să conducă PSD". 

Întrebată dacă această persoană trebuie să fie din garda veche sau din garda nouă a PSD, Gabriela Firea a răspuns: "Să fie cineva din garda veche, dar și din garda nouă a PSD. Așa este cel mai bine. Să fie și cei care au trecut prin toate etapele partidului și cineva care să vină din noua generație de politicieni, care să aducă un suflu nou. Să fie și doamne, și domni", a spus Firea. 

×
Subiecte în articol: gabriela firea psd