x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică ,GLUMETUL” lui BASE din Bruxelles ,FOLOSIT SI DE IOHANNIS IN OPERATIUNEA,, CIOLOȘ”

,GLUMETUL” lui BASE din Bruxelles ,FOLOSIT SI DE IOHANNIS IN OPERATIUNEA,, CIOLOȘ”

de Dan Constantin    |    10 Noi 2015   •   22:45
,GLUMETUL” lui BASE din Bruxelles ,FOLOSIT SI DE IOHANNIS IN OPERATIUNEA,, CIOLOȘ”
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Euractiv, publicatie afiliata Comisiei Europene de la Bruxelles, anunta din 5 noiembrie ca premier al Romaniei va fi fostul comisar european Dacian Ciolos.

Articolul nu avea dubii, dadea ca sigura nominalizarea lui Ciolos.informatia era asumata sub semnatura lui George Gotev.
Numele ziaristului este asociat cu o operatiune de intoxicare si manipulare grosiera folosita de Traian Basecu in 2014 , la desemnarea Comisarului european Corina Cretu. Basescu, aflat in conflict cu premierul Ponta , dorea sa plaseze candidatul Romaniei pe o pozitie marginala in echipa lui Juncker.

Rolul lui Gotev a fost esential in lasarea in Romania a atacurilor la adresa Corinei Cretu si primului ministru. Atunci Jurnalul National a intrat in posesia ,,mapei profesionale” ziaristului de origina bulgara.Rezulta clar cariera lui Gotev in diplomatia regimului de la Sofia, inceputa in 1980, intr-o perioada cand BULGARIA era complet SUBJUGATA de serviciile sovietice de informatii iar diplomatii nu functionau fara acordul si colaborarea SERVICIILOR SECRETE, ANEXE ALE KGB.

VEZI ,, GLUMETUL LUI BASE DE LA BRUXELLES” in jurnalul.ro/9 septembrie 2014.

Gotev este pe pozitie, mecanismul functioneaza. 

×