x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: Dragnea nu va intra în şedinţa lor de conducere, de la sfârşitul lunii, fără să poată flutura OUG cu amnistia

Gorghiu: Dragnea nu va intra în şedinţa lor de conducere, de la sfârşitul lunii, fără să poată flutura OUG cu amnistia

10 Sep 2018   •   13:26
Gorghiu: Dragnea nu va intra în şedinţa lor de conducere, de la sfârşitul lunii, fără să poată flutura OUG cu amnistia

Senatorul liberal Alina Gorghiu susţine că, până la sfârşitul lunii, va fi dată ordonanţa de urgenţă legată de amnistie, precizând că nu va fi nicio schimbare a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD, "pentru că toţi adversarii lui au pus presiune pe el cu acest scandal public în care au manevrat-o pe Firea, ca să dea OUG legată de amnistie". 

În opinia Alinei Gorghiu, între liderul PSD, Liviu Dragnea, şi primarul Capitalei, Gabriela Firea, nu este o "bătălie pe principii", iar acest scandal public este de fapt o presiune la adresa lui Dragnea pentru a da această ordonanţă. 

"Cine se mai gândeşte că în PSD, între Dragnea şi Firea - şi laşii din umbra fiecăruia, se dă vreo bătălie pe principii, să-şi ia gândul. E atât de străvezie miza fiecăruia, dar niciuna nu are legătură cu agenda publică sau cu România! Nu va fi nicio schimbare a lui Dragnea de cei din PSD, pentru că toţi adversarii lui au pus presiune pe el cu acest scandal public în care au manevrat-o pe Firea, ca să dea OUG legată de amnistie! Adică o nouă viaţă şi curcubeu pentru toţi baronii PSD", a scris Gorghiu pe Facebook. 

Ea a arătat că este evident că Dragnea nu va intra în şedinţa de conducere a PSD fără să "poată flutura" textul ordonanţei privind amnistia, iar PNL trebuie să introducă în textul moţiunii de cenzură această temă. 

"După ieşirea şefului PSD de aseară, e evident că nu va trece săptămâna asta sau următoarea, adică nu va intra în şedinţa lor de conducere de la sfârşitul lunii, fără să poată flutura textul OUG cu amnistia, care îi va aduce uralele după care tânjeşte! PNL deja ar trebui să introducă în textul moţiunii de cenzură această temă, care va stârni multă scârbă în societatea românească", a adăugat Alina Gorghiu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: alina gorghiu