x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu (PNL): O întreagă clasă politică trebuie să înveţe ceva din condamnarea lui Adrian Năstase

Gorghiu (PNL): O întreagă clasă politică trebuie să înveţe ceva din condamnarea lui Adrian Năstase

de Agerpres    |    06 Ian 2014   •   18:12
Gorghiu (PNL): O întreagă clasă politică trebuie să înveţe ceva din condamnarea lui Adrian Năstase

Deputatul PNL Alina Gorghiu a scris luni pe blog că întreaga clasă politică are de învăţat din condamnarea fostului premier Adrian Năstase.

"O întreagă clasă politică trebuie să înveţe ceva din condamnarea de azi a fostului premier, iar plaga lăsată de acest proces şi de această condamnare pentru orice politician din România va fi una de lungă durată şi greu de tot vindecabilă. Mă gândesc că nu e cea mai fericită formulă să mergem pe ideea procesului politic, chiar nu o încurajez. Şi nici nu merg pe varianta vehiculată masiv că se va promova legea amnistiei şi graţierii, pentru că aşa ceva nu va trece, indiferent cine şi când şi-o doreşte", a scris Alina Gorghiu.

În opinia deputatului liberal, decizia instanţei e "o hotărâre dură, o condamnare care presupune o decizie mai aspră faţă de hotărârea anterioară, condamnare şi pentru luare de mită, şi pentru şantaj, dar şi recuperarea prejudiciului".

De asemenea, Alina Gorghiu a insistat asupra faptului că decizia instanţei în cazul Năstase trebuie să le dea de gândit politicienilor.

"Trecând peste o condamnare la care, dacă nu suntem ipocriţi, vom recunoaşte că ne aşteptam, ar trebui să ne şi gândim, chiar cu voce tare, ce şi cum trebuie făcut", a precizat Gorghiu.

×