x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: Guvernarea cu PSD nu e ușoară, vă spune unul din miniștrii din guvernului PSD-PNL

Gorghiu: Guvernarea cu PSD nu e ușoară, vă spune unul din miniștrii din guvernului PSD-PNL

de Redacția Jurnalul    |    24 Mai 2024   •   17:00
Gorghiu: Guvernarea cu PSD nu e ușoară, vă spune unul din miniștrii din guvernului PSD-PNL

Guvernarea cu PSD nu e ușoară, vă spune unul din miniștrii din Cabinetul, spune Alina Gorghiu, la o acțiune electorală în Pitești. Ea exclude o colaborare PSD-PNL în județul Argeș.

„Obiectivul nostru pentru 2024 este să dăm României un președinte liberal, să asigurăm o guvernare liberală, pentru că istoria arată că pentru țara noastră, aceasta este formula politică de succes, atât pe plan intern cât și pe plan externe, este formula care asigură stabilitate politică, dezvoltare economică, garanții de securitate indispensabile într-un context internațional dificil. Da, guvernarea cu PSD nu e ușoară, vă spune unul din miniștrii din Cabinetul acesta în care guvernul e PSD -PNL. Dar vreau să știți un lucru, pe care vreau să îl știe și conducerea partidului, la noi în Argeș, orice discuție cu PSD nu a intrat, nu intră și nu va intra în calculul nostru”, spune Alina Goerghiu.

Ea amintește că la la Argeș liberalii candidează separat, „cu oameni mai buni și propuneri de dezvoltare sănătoase și ne e bine prin noi înșine”.

„Miniștrii liberali își îndeplinesc mandatul așa cum trebuie, cu fruntea sus, cu proiecte sănătoase. În domeniul justiției am făcut din fenomenul fugarilor o prioritate a statuluui român nu doar al ministerului. Am adus anul acesta peste 300 de fugari, marea lor majoritate condamnați definitiv, care au de executat aproape 1.000 de ani de închisoare. Dacă îi adăugăm și pe cei aduși în 2023, împreună au de executat peste 3.500 de ani de închisoare”, încheie Gorghiu.

(sursa: Mediafax)

 

×