x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu va candida din partea PNL Timiș pe primul loc pe lista pentru Senat (surse)

Gorghiu va candida din partea PNL Timiș pe primul loc pe lista pentru Senat (surse)

13 Oct 2016   •   20:54
Gorghiu va candida din partea PNL Timiș pe primul loc pe lista pentru Senat (surse)

Biroul Permanent Județean al PNL Timiș a stabilit să-i ofere președintelui PNL, Alina Gorghiu, locul întâi pe lista pentru Senat, rămas vacant prin retragerea lui Vasile Blaga.

''Alina Gorghiu va deschide lista pentru Senat, la Timiș. Așa a anunțat chiar președintele Nicolae Robu, joi. (...). Este foarte bine că vine Alina Gorghiu la Timiș. Va conta mult pentru noi, pentru obținerea unui scor foarte bun. Dar va conta enorm pentru județ și după alegeri'', au declarat joi, pentru AGERPRES, surse din PNL Timiș.

Gorghiu este singura liberală de la centru, care nu provine din județ, dar care este preferată de liberalii timișeni să ocupe primul loc pe lista de la Senat, rămas liber după retragerea lui Vasile Blaga, au afirmat surse din PNL Timiș, pentru AGERPRES.

''Președintele național al PNL, Alina Gorghiu, ne-a rugat să amânăm luarea unei decizii până joi, 13 octombrie. Eu am spus că venirea cuiva din afară pe listă nu e nicio problemă, poate fi chiar Alina Gorghiu candidat, dar nu suntem o filială căreia să i se impună pe cineva'', a declarat vineri președintele PNL Timiș, Nicolae Robu.

Pentru Camera Deputaților, PNL Timiș i-a ales prin vot al Biroului Politic Județean pe Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest, senatorul Ben-Oni Ardelean, Balint Petrescu și Liliana Oneț, iar pentru Senat, Alina Gorghiu este secondată de Mariana Nagy.

×
Subiecte în articol: alina gorghiu