x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: Vestea demisiei lui Ungureanu m-a luat prin surprindere; nu cunosc motivele

Gorghiu: Vestea demisiei lui Ungureanu m-a luat prin surprindere; nu cunosc motivele

26 Sep 2016   •   15:43
Gorghiu: Vestea demisiei lui Ungureanu m-a luat prin surprindere; nu cunosc motivele

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că vestea demisiei directorului Serviciului de Informaţii Externe (SIE), Mihai-Răzvan Ungureanu, a luat-o prin surprindere, precizând că nu cunoaşte motivele acestui gest. 

"Nu ştiu care sunt motivele care au stat la baza acestei demisii. M-a luat prin surprindere vestea", a spus Gorghiu, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional (BPN) al partidului. 

La remarca jurnaliştilor că au existat informaţii potrivit cărora Ungureanu nu avea o relaţie bună cu preşedintele Iohannis, iar acesta din urmă i-ar fi cerut demisia în repetate rânduri, liderul liberal a afirmat că "oricine pune mai presus de interesul personal buna funcţionare între instituţii". 

"Dacă demisia domniei sale rezolvă o problemă de funcţionare mai bună a unor instituţii, jos pălăria", a adăugat Alina Gorghiu. 

Preşedintele Klaus Iohannis a acceptat luni demisia din funcţie a directorului Serviciului de Informaţii Externe, Mihai-Răzvan Ungureanu, conducerea SIE urmând să fie asigurată de Silviu Predoiu. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: alina gorghiu