x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Guvernul Boc bagă 250.000 euro în Metro Media Transilvania

Guvernul Boc bagă 250.000 euro în Metro Media Transilvania

30 Noi 2009   •   00:00
Ziare.com informeaza ca Agentia pentru Strategii Guvernamentale (ASG), aflata in coordonarea primului ministru, a incheiat recent un contract cu Metro Media Transilvania, firma infiintata in 1994 de Vasile Dancu. Valoarea contractului este de circa 253.000 euro, acesta fiind acordat in urma unei licitatii electronice la care singurul ofertant a fost firma lui Vasile Dancu.

Contractul prevede realizarea unui sondaj de opinie panel - "Panelul evaluarii politicilor publice din Romania - PEPPR", 2009. Contractul nu intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice.

Desi estimarea initiala a valorii contractului a fost de fix 1.165.546 lei, valoarea finala a fost stabilita, in cadrul licitatiei cu un singur ofertant, la 1.092.000 lei, adica circa 254.000 euro. In cadrul licitatiei deschise s-a luat ca si criteriu de atribuire pretul cel mai scazut, se arata in contractul atribuit la inceputul lunii noiembrie a.c. In plus, contractul nu va putea fi subcontractat.

Numai in acest an, Agentia pentru Strategii Guvernamentale a parafat nu mai putin de 14 contracte, majoritatea pentru dictionare, harti si carti de muzica dintre acestea remarcandu-se albumele "Incalzirea globala: ce poti face tu?" si "Apa: ce poti face tu?" de Glenn Murphy, dar si albume "Romania - o amintire fotografica", "Maramures tara veche", "Maramures - tara lemnului", "Romania - Delta Dunarii" si "Romania - anotimpuri".

Potrivit propriului website, Agentia pentru Strategii Guvernamentale asigura asistenta necesara primului-ministru si celorlalte ministere, departamente si agentii guvernamentale in domenii precum accesul la informatiile de interes public si transparenta institutionala, comunicarea publica; evaluarea starii sociale a populatiei, evaluarea oportunitatii sociale si a impactului perceptiv pentru masurile guvernamentale.

"Institutia beneficiaza de aportul unei echipe performante a carei principala trasatura e interdisciplinaritatea. Echipa cuprinde specialisti in sociologie, comunicare, relatii publice, jurnalism, drept, IT, economie, stiinte politice, psihologie sociala, integrare europeana, administratie publica si filologie", se arata pe website-ul Agentiei pentru Strategii Guvernamentale.
sursa: ziare.com

×
Subiecte în articol: politic