x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică H. Prigoană: Am votat pentru acelaşi motiv pentru care au ieşit tinerii în stradă acum 20 de ani

H. Prigoană: Am votat pentru acelaşi motiv pentru care au ieşit tinerii în stradă acum 20 de ani

17 Ian 2010   •   00:00

Honorius Prigoană, candidatul PDL în Colegiul 1 din Capitală, este convins că a votat pentru acelaşi motiv pentru care tinerii au ieşit în stradă acum 20 de ani. Prigoană junior consideră că "a venit momentul să punem punct şi să o luăm de la capăt".



Prigoană şi-a exercitat votul la Şcoala nr. 174 din Sectorul 1, sosind la secţia de vot la ora 8.00, împreună cu prietena sa şi cu membri ai staff-ului său de campanie. Pe site-ul său, Prigoană precizează că a ales această secţie de vot, întrucât are arondaţi şi alegătorii de pe strada Intrarea Dridu, unde a locuit bunica sa.

După vot, Honorius Prigoană şi-a primit cartea de identitate, membrii secţiei de votare observând, înainte ca acesta să părăsească sala, că nu îi fusese pus autocolantul cu menţiunea "votat". Prigoană a mărturisit că este emoţionat: "Sunt emoţionat. Am votat astăzi pentru acelaşi motiv pentru care tinerii, acum 20 de ani, au ieşit în stradă. Consider că a venit momentul să punem punct şi să o luăm de la capăt", a declarat candidatul PDL în colegiul 1. El a făcut astfel referire la sloganul său electoral, "Punct. Şi de la capăt".

Honorius Prigoană a împlinit la 10 ianuarie 23 de ani, vârsta minimă pentru a putea candida la un mandat de deputat.


×
Subiecte în articol: politic