x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Swoboda: Ieşirea PNL de la guvernare nu este un gest foarte responsabil, nu cred că ajută foarte mult ţara

Swoboda: Ieşirea PNL de la guvernare nu este un gest foarte responsabil, nu cred că ajută foarte mult ţara

25 Feb 2014   •   23:48
Swoboda: Ieşirea PNL de la guvernare nu este un gest foarte responsabil, nu cred că ajută foarte mult ţara
Sursa foto: EPA/PATRICK SEEGER

Într-un interviu acordat RFI, Hannes Swoboda, liderul socialiştilor din Parlamentul European, consideră că decizia PNL de a ieşi de la guvernare nu este un gest  responsabil şi că nu ajută foarte mult ţara.
"Din punctul meu de vedere, nu este un gest foarte responsabil, ţinând cont că vorbim de un Guvern de succes, care a făcut o treabă bună şi care are rezultate economice bune. Nu ştiu ce se ascunde în spatele deciziei, de ce fac asta liberalii, dar oricum, nu cred că ajută foarte mult ţara". a declarat Swoboda pentru RFI.

Swoboda respectă decizia liberalilor dar nu crede că această mişcare politică va avea consecinţe pozitive asupra evoluţiei PNL, prin dezamăgirea celor care îl vedeau drept un partener în lupta dusă împotriva regimului instaurat de Traian Băsescu.
"De aceea, sunt trist, dar desigur, este decizia lor politică. Eu nu cred că-i va ajuta, pentru că mulţi oameni vor fi uimiţi şi nesatisfăcuţi că partidul care a promis că luptă pentru Guvern şi că este un critic al lui Traian Băsescu brusc îşi schimbă cursul", a adăugat Swoboda.

Citiţi întreg interviul cu Hannes Swoboda pe www.rfi.ro.

×
Subiecte în articol: hannes swoboda