x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Honorius Prigoană şi-a recunoscut înfrângerea

Honorius Prigoană şi-a recunoscut înfrângerea

17 Ian 2010   •   00:00

Candidatul PD-L pentru postul de deputat în Colegiul 1, Honorius Prigoană, l-a felicitat pe candidatul PNL, Radu Stroe, pe care numărătoarea paralelă a PNL îl dă câştigător la alegerile de duminică seară, cu un scor final de 70,073% la 29,93%, după numărarea voturilor din toate cele 25 de secţii.

"Îl felicit pe domnul Chiliman pentru această victorie, cât şi pe domnul Stroe. Dar îi asigur că voi urmări îndeaproape activitatea lor. Domnul Stroe începe un mandat scurt, direct în opoziţie. Să vedem ce va reuşi să facă în acest mandat" a spus Prigoană jr.

"De fapt eu sunt câştigătorul acestei lupte. Pentru că mi-am propus să am o campanie curată, de bun simţ. Vă asigur că nu voi renunţa la lupta politică. Voi câştiga alături de tineri, alături de PD-L, care a fost singurul partid care a avut curajul să susţină un tânăr de 23 de ani" a spus Honorius Prigoană care s-a arătat convins că la alegerile din 2012 va obţine un mandat de parlamentar.

 Antena3

 

Stroe: Mie îmi pare rău de Prigoană; să se bazeze exclusiv pe forţele sale şi să asculte oamenii

Candidatul PNL în Colegiul 1 al Capitalei, Radu Stroe, a refuzat, duminică seară, să comenteze declaraţiile lui Honorius Prigoană privind campania agresivă dusă de liberali, ţinând să-l sfătuiască pe Prigoană să ducă o luptă pe forţele proprii şi să asculte "zumzetul" oamenilor de pe stradă.

Întrebat cum comentează faptul că Honorius Prigoană a declarat că s-a confruntat cu o campanie agresivă, Stroe a refuzat să răspundă, dar l-a sfătuit pe Prigoană să ducă o luptă pe forţele proprii şi să asculte "zumzetul" oamenilor de pe stradă.

"Eu nu comentez declaraţiile respectivului domn. Pot însă, de la înălţimea vârstei mele, să-i dau două sfaturi, aş spune părinteşti, poate chiar de bunic: ar trebui atunci când se angajează într-o astfel de luptă să o facă în exclusivitate pe forţele sale şi nu vreau să adaug mai mult, şi al doilea să înveţe să asculte de la zumzetul oamenilor de pe stradă. Oamenii aceia pe care nu-i vedem, nu-i ştim, şi poate că ar fi fost mai aproape de realitate", a susţinut Radu Stroe.

El a menţionat că îi pare rău pentru Prigoană junior.

"Mie îmi pare rău pentru el. Atât am avut de spus", a conchis Stroe.

   Mediafax

×
Subiecte în articol: politic