x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică În sfîrşit, campanie electorală! – Sf. Ştefan, afişe, injurii, îmbrănceli

În sfîrşit, campanie electorală! – Sf. Ştefan, afişe, injurii, îmbrănceli

18 Mai 2008   •   00:00

 Membrii PDL şi PNL, s-au luat la bătaie, sîmbătă, în jurul orei 16.30, pe strada Sfîntul Ştefan din Capitală, din cauza unor afişe electorale.



Membrii PDL şi PNL, s-au luat la bătaie, sîmbătă, în jurul orei 16.30, pe strada Sfîntul Ştefan din Capitală, din cauza unor afişe electorale.

În zi de reculgere spirituală, duminica, PD-L şi-a prezentat versiunea asupra altercaţiei cu liberalii, din după-amiaza precedentă. Ca şi celaltă parte implicată în conflictul "doctrionar" vina e aruncată în cealalta curte.
 
"În ziua de 17 mai, în jurul orei 16.30, membrul PD-L Ionuţ Anghel a observat un grup de 3 militanţi PNL care lipeau afişe peste un panou cu candidatul PD-L la primăria sectorului 2 Dan-Cezar Ionescu, amplasat în curtea unui imobil proprietate privată de pe strada Sf. Ştefan. Democrat-liberalul  i-a abordat pe membrii PNL rugîndu-i să nu mai lipească afişe peste panoul PD-L. Membrii PNL au refuzat şi i-au adresat injurii, începînd să îl îmbrîncească. Membrul PD-L s-a apărat şi a încercat să-şi îndepărteze agresorii de la PNL", o spune negru pe alb, un comunicat remis MEDIAFAX de PD-L Sector 2.

Liberal-democraţii susţin că  intenţia liberalilor "de provocare a unui scandal politic a fost evidentă".

"Bătăuşul de la PNL şi-a lipit, demonstrativ, un plasture pe obraz, iar la sediul Poliţiei s-au strîns, suspect de repede, între  50 şi 70 de membri ai PNL aduşi cu autocarul, precum şi candidatul PNL la Primăria Sectorului 2", se mai spune în comunicat.
În comunicat se mai susţine că, Ionuţ Anghel, liberal-democratul agresat "a sesizat, în timp ce era în sediul Poliţiei, că anchetatorul care investiga altercaţia a primit un telefon de la ministrul de interne Cristian David".
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: politic pnl