x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

03 Oct 2008   •   00:00

DECIZIE - Ecologiştii s-au unit
După ce ani în şir curentul ecologist a fost divizat în tot felul de partiduleţe de buzunar şi mişcări, verzii români au hotărât să meargă uniţi în alegerile din noiembrie. Alternativa Ecologistă, Uniunea Ecologistă şi Partidul Verde au decis să-şi unească eforturile cu Partidul Ecologist Român, cea mai importantă formaţiune de pe acest tronson politic. După cum ne-a declarat domnul Dănuţ Pop, preşedintele PER, în campanie se va candida doar sub umbrela partidului său, iar semnul electoral va fi bradul. La 19 octombrie va avea loc un congres al PER, unde se vor stabili detaliile juridice ale unificării ecologiştilor.



DECIZIE - Ecologiştii s-au unit
După ce ani în şir curentul ecologist a fost divizat în tot felul de partiduleţe de buzunar şi mişcări, verzii români au hotărât să meargă uniţi în alegerile din noiembrie. Alternativa Ecologistă, Uniunea Ecologistă şi Partidul Verde au decis să-şi unească eforturile cu Partidul Ecologist Român, cea mai importantă formaţiune de pe acest tronson politic. După cum ne-a declarat domnul Dănuţ Pop, preşedintele PER, în campanie se va candida doar sub umbrela partidului său, iar semnul electoral va fi bradul. La 19 octombrie va avea loc un congres al PER, unde se vor stabili detaliile juridice ale unificării ecologiştilor. (Toma Roman jr)

ILIESCU - "Soluţia Văcăroiu" la Curtea de Conturi
Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a apreciat ieri că numirea lui Nicolae Văcăroiu la şefia Curţii de Conturi "ar putea fi o soluţie", căci fostul premier s-a dovedit a fi un profesionist, oriunde a fost numit. El a adăugat că a discutat în particular cu Văcăroiu această situaţie, dar cum acesta nu a luat o decizie, nu se poate pronunţa oficial. De altfel, Văcăroiu a anunţat şi ieri că va lua o decizie după ce problema va fi discutată la partid. Cât priveşte şefia Senatului care ar rămâne vacantă, Văcăroiu a reluat aceleaşi trei nume de pesedişti ultravehiculate: Doru Tărăcilă, Şerban Nicolae sau Mircea Geoană. (Aniela Nine)

×
Subiecte în articol: politic