x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

14 Iul 2006   •   00:00
PD - Anticipatele se pot face in 2007
Daca alegerile anticipate se organizeaza repede si, conform legii, cu campanie electorala de doua ori mai scurta, atunci acestea nu vor afecta activitatea Guvernului, a declarat ieri senatorul Marian-Jean Marinescu, euroobservator PD, intreabat despre efectul organizarii de anticipate in 2007. Anterior, liberalul Bogdan Olteanu declarase ca nu se pot organiza anticipate in 2007 deoarece astfel ar putea avea repercusiuni in absorbtia fondurilor comunitare.

ALIANTA - Ne intalnim, dar nu ne si iubim
Premierul Tariceanu a declarat ieri la Oradea ca atat timp cat PNL si PD "se intalnesc" in problemele importante, nimeni nu le poate cere sa se si iubeasca. Aflat cu premierul, ministrul Radu Berceanu i-a criticat pe liberali ca au intrat pe terenul presedintelui Basescu, fiind responsabili de tensiunile din Alianta. Berceanu a mai spus ca pentru PD a fost de neinteles de ce PNL "a fost ferm in a respinge orice incercare de a avea o apropiere".

COALITIE - Conservatorii cer convocarea CNC
Consiliul Executiv al PC a luat ieri in discutie situatia de criza de la nivelul Coalitiei. "Am cerut de doua ori de cand am avut sedinta Consiliului National sa se reia intalnirile CNC-ului Coalitiei; nici acum nu am primit un raspuns", a spus Florin Anghel presedintele Consiliului Executiv al PC. Tot in sedinta de ieri a mai fost abordata si tema statutului alesilor locali care va intra in vigoare la 11 august. Conservatorii considera ca aceasta lege creeaza in continuare posibilitatea migratiei politice, unii dintre alesii locali declarandu-se independenti pentru ca apoi sa mearga la alt partid decat cel de pe lista caruia au fost alesi. (Dana Piciu)

×
Subiecte în articol: politic