x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

14 Apr 2006   •   00:00
LEGE PICATA. Senatul a respins ieri un proiect de modificare a Legii privind statutul functionarilor publici care viza transpunerea principiului descentralizarii in domeniul functiei publice. Proiectul, initiat de Guvern si considerat prioritate pentru integrare, a intrunit doar 61 de voturi "pentru", numarul minim necesar pentru adoptarea unei legi organice fiind de 69 de voturi. Alti 12 senatori au votat "impotriva" si trei s-au abtinut. Competenta decizionala revine insa Camerei Deputatilor.

COMASARE. Deputatii au adoptat ieri, pe articole, propunerea legislativa privind reorganizarea terenurilor agricole prin comasare. Proiectul urmareste necesitatea unificarii prin reorganizare a terenurilor agricole cu suprafete reduse, pentru o mai buna gestionare a culturilor, cresterea productivitatii agricole.

ADEZIUNE LA PC. Fostul vicepresedinte al PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu, s-a inscris ieri in PC. "Imi vine sa si plang, dar sa si rad cand vad ce se intampla in PSD si cred ca mai jos decat este acum acest partid nu putea sa ajunga", a declarat Stefanescu. El a mai spus ca s-a inscris in PC pentru ca "promoveaza tinerii" si ca din acest partid isi va putea face auzita vocea. El a mai precizat ca impreuna cu multi dintre actualii colegi din PC au lucrat foarte bine in campania electorala din 2004. (Dana Piciu)

×
Subiecte în articol: politic