x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

13 Apr 2006   •   00:00
SOLICITARE. Vicepresedintele PIN, deputatul Lavinia Sandru, a cerut Comisiei pentru cultura, arte si mijloace de informare in masa sa-i audieze pe presedintele CNA, Ralu Filip, si pe Madalin Ionescu, moderatorul emisiunii "Miezul Problemei" de la National TV, ca urmare a scandalului declansat de afirmatiile facute de Gigi Becali la emisiunea mentionata. In emisiunea amintita, Becali l-a atacat pe premierul Tariceanu, spunand despre el ca este "very important papagal".

AMUZAMENT. Deputatii s-au amuzat ieri copios in sedinta de Birou Permanent. Motivul? O solicitare din partea deputatului PNL Cornel Stirbet. Aceasta avea antetul PNL, era semnata de deputat in calitatea sa de vicepresedinte al Comisiei Juridice, si cerea inlocuirea deputatului PD Munteanu Florin, care a demisionat anul trecut, cu un supleant tot din partea PD. "Domnul Stirbet s-a trezit sa scrie o hartie, pe care Biroul a interpretat-o ca pe o gluma", a spus Victor Ponta.

INNOIRE LA CNA. Presedintele CNA, Ralu Filip, a informat conducerea Camerei Deputatilor ca in vara acestui an inceteaza mandatele a sase dintre membrii Consiliului. Pentru ca acest lucru coincide cu vacanta parlamentara, Ralu Filip i-a rugat pe deputati sa initieze mai devreme procedurile prevazute de lege pentru desemnarea noilor membri pentru a nu se ajunge in situatia ca CNA sa fie blocat din lipsa de cvorum. (C. Vintila)

×
Subiecte în articol: politic