x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

17 Iun 2005   •   00:00
SESIUNE EXTRAORDINARA. Liderul deputatilor PD, Cristian Radulescu, a anuntat ieri ca, la nivelul Coalitiei guvernamentale, se intentioneaza convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare in luna iulie. Potrivit lui Radulescu, in acest moment sunt 54 de proiecte legislative in lucru la comisii, iar alte 12 tocmai au fost primite, ceea ce inseamna ca, in total, sunt aproximativ 70 de proiecte legislative care asteapta sa fie rezolvate de catre deputati. "In cazul in care aceste proiecte nu vor fi rezolvate, iar Guvernul va trimite altele pana la sfarsitul sesiunii, lucru care sigur se va intampla, se impune o prelungire a lucrului in Parlament", a declarat Radulescu. (Carmen Vintila)

TAXA RADIO-TV. Deputatii Aliantei Monica Ridzi, Cristian Radulescu, Anca Boagiu, Traian Igas, Laurentiu Moisescu, Raluca Turcan si Dan Motreanu au depus ieri la Biroul Permanent al Camerei un proiect legislativ care vizeaza scutirea de la plata taxei radio-tv a persoanelor juridice care declara pe propria raspundere ca nu detin aparate de radio sau televizoare. Ridzi a precizat ca persoanele juridice sunt obligate sa plateasca o taxa lunara de 800.000 lei si, pentru ca sunt aproximativ un milion de firme in Romania, asta inseamna ca in jur de 850 de miliarde de lei intra anual din aceste taxe in bugetul SRR si TVR. (Carmen Vintila)

PRM. Biroul Permanent al PRM a desemnat ieri reprezentantii partidului in Consiliile de Administratie ale Radioului si Televiziunii publice. Astfel, pentru Radio au fost desemnati Mitzura Arghezi - titular si Alexandra Cristea - supleant, iar pentru TVR, George Pruteanu - titular si Ciprian Tanasescu, se arata intr-un comunicat al PRM.

×
Subiecte în articol: politic