x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

de Jurnalul National    |    07 Aug 2007   •   00:00
LICITAŢIE PUBLICĂ - 35 de milioane € - Clubul Floreasca
Preţul de pornire cumulat pentru primele cinci imobile scoase la vănzare de RAAPPS este 41 de milioane de euro, a anunţat ieri secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan (foto). Primele cinci active pentru care se va organiza licitaţie la inceputul lunii septembrie sunt Vila "Predeal" din Predeal, un teren din Poiana Braşov, Vila "Aluniş" din Sinaia, Clubul Floreasca din Bucureşti şi complexul agroindustrial "Apahida" din judeţul Cluj. Cel mai scump este Clubul Floreasca, avănd un preţ de pornire de 35 de milioane de euro. (Dana Piciu)


MEXIC ŞI CHILE - 11.600 de euro, cheltuiţi de Olteanu
Cheltuielile aferente preşedintelui Camerei Deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu, in vizita oficială in Mexic, respectiv in Chile au fost de peste 11.600 de euro. Conform unui comunicat al Cabinetului său, pentru Bogdan Olteanu s-au plătit, din bugetul Camerei Deputaţilor, pe biletul de avion 10.500 de euro, pentru diurnă 762 de euro şi pentru cazare in Veracruz 372 de euro. In Ciudad de Mexico şi in Santiago de Chile, hotelul a fost plătit de autorităţile mexicane şi chiliene. (M. Iordache Apostol)


SOLICITARE PD - Negocieri pentru data alegerilor
PD a solicitat ieri Guvernului să inceapă negocierile cu partidele parlamentare pentru stabilirea datei alegerilor pentru Parlamentul European. Potrivit lui, Adriean Videanu, democraţii vor ca alegerile să aibă loc intre sfărşitul lui octombrie şi inceputul lui noiembrie. Videanu a precizat insă că există partide care, după ce au văzut rezultatele sondajelor de opinie, ar dori ca data alegerilor pentru PE să fie "33 decembrie" şi a susţinut că sunt voci care spun că se incearcă amănarea lor pănă anul viitor.


UITE-O, NU-I - Vlădescu se joacă de-a demisia
Fostul ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu, acum secretar de stat in acelaşi minister, şi-a anunţat anticipat demisia din funcţie, pe motiv că nu este de acord cu mărirea pensiilor. El nu se grăbeşte insă să-şi depună demisia, precizănd iniţial că o va face cănd va termina privatizarea Daewoo Craiova. Vlădescu este preşedintele Comisiei de parivatizare a Daewoo, după ce a făcut parte şi din cele de privatizare a CEC (care nu s-a mai privatizat) şi BCR, de pe urma cărora a incasat peste 1,8 miliarde de lei vechi. Ieri insă Vlădescu n-a mai recunoscut că şi-a anunţat renunţarea la funcţie. (M.I. Apostol)

×
Subiecte în articol: politic