x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ioan Mircea Pașcu: Organizarea ”demonstrațiilor” o presiune pentru a-l forța pe Victor Ponta să demisioneze

Ioan Mircea Pașcu: Organizarea ”demonstrațiilor” o presiune pentru a-l forța pe Victor Ponta să demisioneze

07 Iun 2015   •   13:53
Ioan Mircea Pașcu: Organizarea ”demonstrațiilor” o presiune pentru a-l forța pe Victor Ponta să demisioneze
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Organizarea "demonstraţiilor" care cer demisia din funcţie a premierului Victor Ponta reprezintă o presiune pentru a-l face pe acesta să cedeze, consideră europarlamentarul PSD Ioan Mircea Paşcu.

"Organizarea "demonstraţiilor" care cer demisia premierului dovedeşte indirect absenţa altor mijloace de a-l elimina din joc; se pune presiune pentru a-l face să cedeze în faţa solicitării de a-şi prezenta demisia. Dacă te vreau mort şi nu te pot omorî, fac tot ce pot să te determin să te sinucizi! Mi-e teamă că cineva a iniţiat un joc în care a planificat doar primele două, trei mutări, bazându-se pe speranţa că cealaltă parte se va pierde cu firea şi va ceda ... Ori, se dovedeşte că acest calcul a fost simplist, ceea ce va face necesară fie ridicarea mizei, fie căutarea unei ieşiri cât mai puţin costisitoare..." a afirmat Paşcu într-o postare pe pagina sa de socializare.

Câteva sute de membri şi simpatizanţi ai Partidului Mişcarea Populară (PMP) au cerut demisia premierului Victor Ponta, duminică, la un miting organizat în faţa Palatului Victoria.

×