x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis: Nu mi s-ar părea util absolut deloc să se meargă pe un scenariu cu candidatura lui Orban pentru Capitală

Iohannis: Nu mi s-ar părea util absolut deloc să se meargă pe un scenariu cu candidatura lui Orban pentru Capitală

20 Ian 2020   •   13:07
Iohannis: Nu mi s-ar părea util absolut deloc să se meargă pe un scenariu cu candidatura lui Orban pentru Capitală

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, că nu crede că premierul Ludovic Orban ar trebui să fie măsurat în sondajele PNL pentru o candidatură la Primăria Capitalei, arătând că îşi doreşte ca acesta să rămână prim-ministru.

"Asta nu cred. Ştiu că există o discuţie, nu ştiu de unde a venit, că ar fi bine să candideze domnul Ludovic Orban pentru Primăria Capitalei. Eu nu cred acest lucru. Domnul Ludovic Orban este foarte potrivit pentru poziţia de prim-ministru şi eu personal îmi doresc să rămână pe poziţia de prim-ministru. Nu mi s-ar părea util absolut deloc să se meargă pe un scenariu cu candidatura Orban pentru municipiul Bucureşti", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

El a subliniat că nu intenţionează să se implice în discuţia din PNL cu privire la candidaţii la locale, întrebat dacă îi va cere europarlamentarului Rareş Bogdan să se înscrie în cursa electorală pentru Primăria Capitalei.

"Este o temă care trebuie tranşată în partid şi numai în partid", a susţinut Iohannis despre candidaţii pe care îi sondează PNL.

AGERPRES

×