x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis: "Preşedintele m-a sunat înainte de anunţ"

Iohannis: "Preşedintele m-a sunat înainte de anunţ"

15 Oct 2009   •   00:00

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat că a fost sunat de preşedintele Traian Băsescu înainte ca acesta să anunţe în mod public decizia privind nominalizarea premierului, afirmând că pentru el a fost o experienţă interesantă şi că este dispus în continuare la discuţii.



"Cred că pentru unii este o supriză, pentru alţii nu, decizia preşedintelui. Îi doresc succes domnului Croitoru în fruntea unui guvern şi dacă va fi votat de Parlament îi doresc succes în rezolvarea treburilor publice. În ceea ce mă priveşte, cred că a fost o experienţă interesantă, o experienţă bună, sper că vor apărea şi alte discuţii politice, vă voi ţine la curent", a spus Iohannis.

Iohannis a menţionat că a fost sunat de preşedintele Traian Băsescu înainte ca acesta să facă anunţul. "M-a sunat să mă anunţe înainte de a face declaraţia în mod public. Mi-a spus că decizia nu se bazează pe o relaţie personală între noi doi şi şi-a arătat disponibilitatea să vină la Sibiu cu proxima ocazie. Preşedintele m-a asigurat că nu este o hotărâre îndreptată împotriva mea, ci a avut o altă opţiune", a adăugat Iohannis. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic