x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ion Iliescu despre activitatea în partid: Particip la dezbateri şi îmi dau cu părerea

Ion Iliescu despre activitatea în partid: Particip la dezbateri şi îmi dau cu părerea

22 Ian 2010   •   00:00

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, s-a declarat surprins, vineri, de aprecierile făcute la adresa sa de către Marian Sârbu, care a afirmat că funcţia onorifică deţinută de Iliescu nu ar trebui să aibă şi prerogative executive.



"Faptul că sunt invitat şi particip la şedinţele BPN şi CEx, ce este nefiresc în asta? Nu îndeplinesc o funcţie executivă. Nu coordonez nimic nemijlocit. Particip la dezbateri şi îmi dau cu părerea. Când sunt consultat, o fac", a spus Iliescu, citat de Mediafax.

El s-a declarat surprins de aprecierile lui Marian Sârbu şi a spus că nu ştie ce îl "jenează" pe acesta în activitatea sa. "Nu ştiu ce îl jenează pe Marian Sârbu. Mă surprinde o asemenea apreciere din partea lui", a spus Iliescu, menţionând că a auzit şi de alte aprecieri ale unui "mare reformator al PSD". Iliescu s-a referit la Vasile Dâncu, despre care a spus că, în opinia sa, ar fi avut o influenţă nocivă asupra PSD atunci când afirma că ar trebui ruptă legătura ombilicală a partidului cu Ion Iliescu. "Chiar m-ar interesa să văd părerea Congresului faţă de o asemenea opinie", a spus Iliescu.

×
Subiecte în articol: politic