x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Kelemen Hunor: Nu sunt supărat pe Cîţu. Sunt lucruri de-acum 20 de ani, n-au nicio relevanţa

Kelemen Hunor: Nu sunt supărat pe Cîţu. Sunt lucruri de-acum 20 de ani, n-au nicio relevanţa

16 Aug 2021   •   21:30
Kelemen Hunor: Nu sunt supărat pe Cîţu. Sunt lucruri de-acum 20 de ani, n-au nicio relevanţa

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, luni, după şedinţa coaliţiei, că îl susţine pe premierul Florin Cîţu în ciuda infomaţiilor apărute în presă potrivit cărora a făcut închisoare în SUA timp de două zile pentru că a condus sub influenţa alcoolului.

 

Kelemen Hunor a declarat, luni, că ceea ce s-a întâmplat acum 20 de ani nu are relevanță în ecuația guvernării.

„Sunt lucruri care s-au întâmplat acum 20 de ani, n-au nicio relevanţă asupra actului de guvernare. Omul a plătit acolo unde a trebuit să plătească şi cât a trebuit să plătească. Putea să recunoască, dar eu nu sunt supărat pe el din această cauză. Dacă guvernare nu merge bine, vom avea probleme cu toţii”, a spus Kelemen Hunor.

Kelemen consideră că „fără penali în funcții publice” sună bine, dar este nevoie de nuanțe.

„Chestia aia cu penali, fără penali în funcţii publice, sună foarte bine. Eu acum câţiva ani am spus: faceţi câteva nuanţe. Spuneţi că cei care au furat, că au fost prinşi în anumite situaţii în funcţii publice, să fie pedepsiţi. E culmea să spui pentru un lucru de acum 20 de ani, un om care a recunoscut, să spui că nu mai poţi face politică”, a mai declarat liderul UDMR.

Agenţia MEDIAFAX şi Aleph News au obţinut, în exclusivitate, în urma unei solicitări oficiale, întreg dosarul penal al premierului Florin Vasile Cîţu, aşa cum el a fost pus la dispoziţie de către autorităţile judiciare americane, şi a prezentat faptele şi mărturiile, în ordine cronologică, aşa cum se regăsesc şi reies ele din documentele aflate în dosar. Florin Cîțu a fost în închisoare timp de două zile, în urmă cu 21 de ani, în SUA, pentru că a fost prins băut la volan.

Mediafax

×
Subiecte în articol: kelemen hunor