x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lider TNL, demis din funcție, după scandalul cu înjurături

Lider TNL, demis din funcție, după scandalul cu înjurături

20 Sep 2022   •   17:56
Lider TNL, demis din funcție, după scandalul cu înjurături
Sursa foto: facebook

Secretarul general al TNL, Octavian Oprea, a fost demis din funcție, după ce tinerii liberali au scandat în repetate rânduri, la Școala de vară a TNL, „m..e PSD”, potrivit unor surse din conducerea PNL.

„Octavian (Oprea - n.r.) a fost demis după ce s-a întâmplat la școala de vară”, au precizat pentru MEDIAFAX surse liberale.

Potrivit surselor citate, Oprea a fost eliberat și din funcția de subsecretar de stat la Autoritatea pentru Digitalizare.

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL, cu tema „Next Level Leadership”, au scandat în repetate rânduri „m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor, potrivit unei filmări apărută în mediul online.

Liderul TNL, Mara Mareş, a prezentat scuze în numele organizaţiei pentru aceste comportamente „inacceptabile”.

„Fiecare face cât poate. E jignitor și arată o imaturitate... O fi vreun amendament la România Educată? Să încerce să-l pună pe hârtie... E rușinoș ce s-a întâmplat! Președinta TNL am văzut că și-a cerut scuze și eu o felicit, pentru că să recunoști o greșeală este un lucru... Îmi lasă un gust mai mult decât ceea ce s-a întâmplat”, a afirmat, la România TV, Marcel Ciolacu.

×