x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lideri PDL consideră inoportună restructurarea ministerelor, fiindcă implică vot în Parlament

Lideri PDL consideră inoportună restructurarea ministerelor, fiindcă implică vot în Parlament

10 Iun 2010   •   00:00

Unii lideri PDL consideră că o restructurare a ministerelor nu ar fi oportună, întrucât aceasta ar presupune un vot în Parlament, în condiţiile unei majorităţi fragile, au declarat, pentru Mediafax, surse din partid.



Conform surselor citate, argumentul celor care se opun reducerii numărului de ministere este acela că noul Guvern ar trebui să mergă din nou în faţa Parlament, iar, în condiţiile majorităţii parlamentare fragile, PDL ar risca să nu obină votul de încredere.

Sursele citate au confirmat existenţa unei propuneri în acest sens din partea vicepreşedintelui democrat-liberal Liviu Negoiţă, însă au susţinut că nu a stârnit interesul celorlalţi participanţi la şedinţă şi nu a fost tratată ca "o chestiune care trebuie să fie pregătită".

Potrivit surselor citate, conducerea democrat-liberalilor contează pe reducerea numărului secretarilor de stat, o regândire a agenţiilor, o remaniere guvernamentală.

×
Subiecte în articol: observator