x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderii PD-L se întâlnesc, astăzi, cu premierul desemnat

Liderii PD-L se întâlnesc, astăzi, cu premierul desemnat

19 Oct 2009   •   00:00

Premierul interimar Emil Boc, a declarat că democrat-liberalii se vor întâlni, astăzi, cu Lucian Croitoru pentru consultări privind formarea viitorului Cabinet, pe baza unui mandat care urmează să fie stabilit în Biroul Permanent Naţional.

Întrebat de presă dacă PD-L se va mai întâlni, astăzi, cu Lucian Croitoru, liderul partidului a răspuns afirmativ. "Da, bineînţeles, la ora 14.00, probabil la sediul partidului. Mandatul va fi stabilit în BPN", a spus Boc, citat de Mediafax.

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a declarat, aseară, că nu a fost informat despre vreo schimbare a programului de niciunul dintre liderii partidelor cu care a stabilit întâlniri pentru consultări, având înţelegeri ferme cu ei, dar că va accepta şi o întâlnire comună cu liderii PSD, PNL, UDMR, PC şi minorităţi.

"Nu am fost contactat de nicunul dintre liderii de partide cu care am stabilit întâlniri, conform programului pe care l-am anunţat sâmbătă. Am înţelegeri viabile. Am avut o convorbire cu domnul Crin Antonescu şi nu pot să ignor că a confirmat că ne vedem luni la ora 16:00. La fel cu Varujan Pambuccian, mâine (luni - n.r.) la ora 18:00. De altfel, dacă domnul Geoană îmi va propune o întâlnire comună, după cum am auzit din presă, îl voi ruga să caute o altă oră, pentru că marţi la ora 14:00 am stabilit o întâlnire cu liderul UDMR, Marko Bela", a spus Croitoru. (V.A.)


×
Subiecte în articol: politic