x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderii USL se întâlnesc astăzi în şedinţă oficială. Ponta: "Adversarul nostru rămâne regimul Traian Băsescu"

Liderii USL se întâlnesc astăzi în şedinţă oficială. Ponta: "Adversarul nostru rămâne regimul Traian Băsescu"

13 Ian 2014   •   07:58
Liderii USL se întâlnesc astăzi în şedinţă oficială. Ponta: "Adversarul nostru rămâne regimul Traian Băsescu"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Premierul Victor Ponta a declarat că duminică seara a avut o discuţie privată cu liderul PNL, Crin Antonescu, cu preşedintele PC, Daniel Constantin, iar luni va avea loc o şedinţă a USL, unul dintre subiectele abordate fiind legat de faptul că la alegerile europarlamentare vor fi "două motoare care vor trage în aceeaşi direcţie".

"Astăzi (duminică -n.r.) înainte de emisiunea dumneavoastră am avut o discuţie privată cu domnul Antonescu, cu Daniel Constantin, cu ceilalţi colegi ai mei din USL, pentru că mâine, luni va fi o şedinţă a USL-ului. Am discutat astăzi (duminică- n.r.), mâine (luni -n.r.) luăm nişte decizii. Nu am discutat foarte mult de ideea de liste comune, ci de faptul că şi la europarlamentare şi la prezidenţiale adversarul nostru rămâne regimul Traian Băsescu. Noi trebuie să ne dăm mâna şi nimic nu este mai important, orgoliul personal, decât să ne ţinem de cuvânt şi să facem ceea ce oamenii au aşteptat de la noi şi aşteaptă şi acum de la noi - o guvernare bună şi o schimbare a regimului care şi-a bătut joc de România în ultimii ani", a spus Ponta la Antena 3.

El a precizat că au vorbit despre faptul că la alegerile europarlamentare practic vor fi două motoare - PNL şi PSD cu aliaţii săi - care vor trage în aceeaşi direcţie.

"Am discutat despre lucruri foarte concrete pe care mâine (luni -n.r.) le şi oficializăm. Nu am vorbit despre liste comune, am vorbit despre faptul că la europarlamentare practic vor fi două motoare - PNL şi PSD cu aliaţii săi- care vor trage în aceeaşi direcţie. Probabil că vom merge aşa cum am anunţat, mai ales că mergem în grupuri politice diferite, liberalii la liberali, noi la social-democraţi, însă că mesajul nostru, tot efortul nostru politic, va fi comun", a mai spus premierul.

×