x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderul PSD le-a transmis colegilor că partidul se află în opoziție totală față de noua putere

Liderul PSD le-a transmis colegilor că partidul se află în opoziție totală față de noua putere

de Ion Alexandru    |    21 Dec 2020   •   08:26
Liderul PSD le-a transmis colegilor că partidul se află în opoziție totală față de noua putere
Sursa foto: Lucian Alecu

Partidul Social Democrat a avut, aseară, prima ședință a noilor Grupuri parlamentare reunite din Senat și Camera Deputaților. Cei 47 de senatori și 110 deputați au fost întâmpinați de președintele Marcel Ciolacu, de secretarul general al formațiunii, Paul Stănescu, de președintele Consiliului Național Vasile Dîncu și de cei doi vicepreședinți Gabriela Firea și Sorin Grindeanu. Cu acest prilej, liderul social-democrat le-a explicat noilor aleși, dintre care aproximativ 80 la sută se află la primul mandat, că PSD se află în totală opoziție cu PNL, USR-PLUS și UDMR, iar situația partidului nu va fi deloc una ușoară.

Potrivit deciziei Consiliului Politic Național, nici una din funcțiile parlamentare care revin partidului nu va fi ocupată de liderii de la centru sau din teritoriu, ci de oameni noi. Surse din partid arată că șef al Grupului Parlamentar de la Camera Deputaților ar urma să rămână deputatul de Timiș, Alfred, iar șef al Grupului Parlamentar de la Senat ar urma să fie senatorul Lucian Romașcanu. Săptămâna aceasta, urmează să fie stabiliți șefii de comisii, vicepreședinții și secretarii care vor reveni PSD în comisiile parlamentare, precum și conducerea grupurilor parlamentare. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu