x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică LOVITURĂ PENTRU ÎMBOGĂȚIȚII TRANZIȚIEI: Românii susțin inițiativa umaniștilor

LOVITURĂ PENTRU ÎMBOGĂȚIȚII TRANZIȚIEI: Românii susțin inițiativa umaniștilor

05 Noi 2022   •   10:26
LOVITURĂ PENTRU ÎMBOGĂȚIȚII TRANZIȚIEI: Românii susțin inițiativa umaniștilor

Din ce în ce mai mulți români se alătură inițiativei legislative cetățenești sprijnită de Partidul Umanist Social Liberal, privind „recuperarea de către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate”.

Doar în cursul zilei de vineri, la nivel național s-au strâns peste 2.500 de semnături pentru susținerea acestei inițiative.

Entuziasmul cu care oamenii au primit vestea acestei inițiative și reacțiile lor atunci când vin să semneze ne arată clar că își doresc egalitate în fața legii, iar cei care au strâns averi colosale pentru care nu au justificare să fie trași la răspundere, iar banii să fie confiscați. Românii cinstiți trebuie să știe că toți cei care s-au îmbogățit peste noapte nu sunt deasupra legii și toți cei care nu își pot justifica marile averi vor fi atent verificați, iar banii care nu pot fi justificați vor fi recuperați de către statul român.

Partidul Umanist Social Liberal își dorește ca semnăturile necesare, respectiv 100.000, să fie strânse în următoarele trei luni, pentru ca proiectul de lege să poată fi depus înainte de începerea sesiunii parlamentare din luna februarie.

Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL

×
Subiecte în articol: Grațiela Gavrilescu pusl