x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lucian Croitoru a mers la sediul Guvernului!

Lucian Croitoru a mers la sediul Guvernului!

17 Oct 2009   •   00:00

Premierul desemnat Lucian Croitoru a ajuns în această dimineaţă la Palatul Victoria. Croitoru nu a dorit să facă nicio declaraţie, speculându-se că scopul acestei vizite este de a încerca să-i contacteze pe liderii partidelor parlamentare pentru discuţii privind constituirea Guvernului.



Premierul desemnat s-a prezentat şi în urmă cu o zi la Palatul Victoria. Atunci, PSD, PNL şi UDMR au anunţat că se vor întâlni cu el, dar nu vor renunţa să-l susţinâ pe Klaus Johannis! Mai mult, PSD-istul Viorel Hrebenciuc, a precizat că, dacă premierul desemnat doreşte să le vorbească social-democraţilor, atunci "să vină la sediul partidului".

L-A SUNAT PE GEOANĂ. Preşedintele PSD Mircea Geoană a afirmat la Braşov, că a fost sunat în cursul dimineţii de  premierul desemnat Lucian Croitoru:  "M-a sunat la telefon în cursul dimineţii domnul Lucian Croitorul. Mi-a solicitat o întâlnire la partid sau la Senat. I-am spus care este punctul meu de vedere. Îmi va trimite o scrisoare oficială, dar poziţia noastră în acest moment este că, pentru o propunere care este exclusiv a PDL, dialogul şi consultarea practic nu îşi au rostul".





×
Subiecte în articol: politic