x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban face o declarație INCENDIARĂ. Ce se va întâmpla cu PNL

Ludovic Orban face o declarație INCENDIARĂ. Ce se va întâmpla cu PNL

20 Oct 2021   •   15:13
Ludovic Orban face o declarație INCENDIARĂ. Ce se va întâmpla cu PNL
Sursa foto: Lucian Alecu

Ludovic Orban spune că este deja cu un pas „în afara Partidului Național Liberal” și că se agață de „iluzia” că „poate le va veni mintea la cap celor care astăzi au ocupat efectiv în forță decizia în partid”.

Întrebat miercuri dacă va accepta ca Florin Cîțu să fie propunerea PNL pentru funcția de premier, Ludovic Oban a spus: „Eu am anunțat public că nu voi susține o astfel de propunere și vă spun de acum că nu voi susține nici alte propuneri pe care le consider nedemne de PNL”.

„Deja sunt cu un pas în afara PNL, ca să știți. Nu am luat dcizia pentru că încă mă agăț poate de o speranță deșartă că le poate veni mintea la cap celor care astăzi au ocupat efectiv în forță decizia în partid și voi ține cont de ceea ce spun cetățenii români și de baza PNL. E o iluzie, încă mai sper. Pe de altă parte, în momentul în care o să fiu convins că nu mai există nicio șansă ca PNL să-și respecte tradiția, valorile, credința și mai ales să respecte cetățeanul care ne-a acordat încederea, eu voi ține cont nu de o posibilă relație cu conducerea partidului și de promisiunile deșarte pe care mi le-ar putea face Iohannis sau oricine altcineva, ci de ceea ce spune cetățeanul român”, afirmă Orban.

Acesta adaugă că „Iohannis a reușit o contraperformanță greu de imaginat ca în 4 luni să distrugă nu numai coaliția și să lase România în criză, dar a reușit să discrediteze ideea de guvernare de centru-dreapta pe termen mediu și lung”.

Mediafax

×
Subiecte în articol: ludovic orban pnl