x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lui Băsescu îi e frică să nu fie făcute publice convorbirile cu soţia şi amanta

Lui Băsescu îi e frică să nu fie făcute publice convorbirile cu soţia şi amanta

01 Apr 2016   •   11:16
Lui Băsescu îi e frică să nu fie făcute publice convorbirile cu soţia şi amanta

Lui Traian Băsescu îi este frică de procurori, care ar putea face publice convorbirile telefonice ale unui bărbat cu soţia şi amanta lui.

Fostul preşedinte a declarat într-un interviu, la B1 TV, că este de acord ca utilizatorii de cartele pre-pay să fie obligaţi să prezinte un act de identitate la cumpărare. 

Băsescu spune că, totuşi, procurorii nu trebuie să facă abuz de înregistrări şi să nu facă publice convorbirile private cu soţia sau amanta. 

Scandalul cartelelor pre-pay a început în urma declaraţiei premierului Dacian Cioloş în care a spus că mai multe cartele româneşti au fost utilizate de atacatorii atentatelor din Bruxelles.

”Observ, pe de altă parte, în dezbaterea publică o reticiență extraordinară la această devoalare a numelui celui care cumpără cartele. Eu cred că e o copilărie, toți care suntem abonați suntem perfect identificabili.

De ce m-ar deranja să fie identificabilă cartela pe care o cumpăr de la colțul străzii în momentul de față? Nu m-ar deranja, nimeni nu pune punctul pe i, nu vrem să vedem scoase de procurori înregistrări când vorbesc cu soția sau amanta”, a spus fostul președinte Traian Băsescu, joi seara.

×
Subiecte în articol: traian basescu