x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mădălin Voicu, exclus din PSD

Mădălin Voicu, exclus din PSD

07 Mai 2009   •   00:00

Deputatul de Giurgiu Mădălin Voicu a fost exclus, joi, din PSD, a anunţat coordonatorul filialei Giurgiu a PSD, Marian Vanghelie, spunând că acesta a creat o serie de probleme partidului.



"Am avut şi nişte sincope în rândurile organizaţiei şi una dintre ele s-a numit  Mădălin Voicu. Acesta a fost dat afară din partid în unanimitate. A fost propunerea mai multor colegi din această sală, datorită faptului că în această perioadă de două-trei luni de zile, a adus deservicii atât organizaţiei municipale, unde a fost suţinut să intre pe listele PSD, cât şi la nivel naţional, preşedintelui Mircea Geoană şi altor lideri din actualul Guvern", a declarat  Vanghelie, într-o conferinţă de presă.

Marian Vanghelie a susţinut că decizia de a-l exclude pe Voicu are drept cauză declaraţiile sale publice.
"Vă pun la dispoziţie vreo 20 de CD-uri atât din emisiunile din Giurgiu, cât şi de la emisiunile de la posturile dumneavoastră. Şi să analizaţi, să vedeţi dacă l-aţi ţine la uşă, nu în casă".

El a mai susţinut că toată organizaţia i-a cerut excluderea lui Voicu.
"Mădălin Voicu creea o serie de probleme organizaţiei. Organizaţia voia să facă acest pas, nu avea curajul, ca atare s-a pus la vot şi în unanimitate s-a votat pentru a fi dat afară din partid. (...) Dacă organizaţia îmi cere acest lucru şi simt că nu e o supărare a unui individ sau a unei persoane şi este un consens general, nu am cum să fiu împotriva organizaţiei".

Vanghelie a mai spus că Voicu i-a fost prieten, dar că nu mai putea suporta acţiunile sale împotriva partidului. Primarul a vorbit despre excluderea lui Voicu spunând că "a căzut scroafa din copac" (o parafrazare a deputatului care declarase pe 25 februarie 2009 următoarele "Cu Vanghelie am colaborat bine la Bucureşti, dar când se urcă scroafa-n pom", n.r. ).

"Mădălin Voicu, el este prietenul meu, îl iubesc, dar e prea mult. A căzut scroafa din copac. Gata. Nu putem să venim să vorbim de organizaţia municipală Giurgiu, atât timp cât el a fost ajutat şi oamenii ăştia au muncit pentru el. Îşi bate joc de munca unora. Şi el vine şi le spune colegilor să îi facă cabinet parlamentar".
"A căzut scroafa din pom şi am tensionat atât de mult încât am creat o adrenalină prea mare", a conchis Vanghelie.
antena3.ro

×
Subiecte în articol: politic voicu madalin voicu