x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu: Am șters vreo șapte numere de telefon

Marcel Ciolacu: Am șters vreo șapte numere de telefon

13 Dec 2020   •   22:53
Marcel Ciolacu: Am șters vreo șapte numere de telefon

Liderul PSD Marcel Ciolacu a dezvăluit, duminică seara, că a șters șapte numere din agenda telefonului.

„Azi am fost la Buzău, la înmormântarea fostului meu coleg, Sebastian Radu. Era parlamentar în funcție. Pe drum, mi-am luat telefonul... Țin să vă spun că am șters vreo șapte numere de telefon, ale unor oameni care au decedat în două-trei luni: primari, consilieri, parlamentari”, a spus Ciolacu la Antena 3.

„Dacă nu realizăm în ce stare suntem și continuă acest circ cu care Orban încearcă să se salveze, să rămână șef la PNL... A fost un an dezastruos!”, a completat liderul PSD. 

Ciolacu, despre consultările de luni: Fie guvern minoritar, fie unul de uniune națională

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că partidul merge la consultările de luni de la Palatul Cotroceni cu propunerea ca Alexandru Rafila să fie desemnat prim-ministru, astfel încât să fie constituit un guvern minoritar sau unul de uniunea națională.

„Ne ducem cu propunerea de prim-ministru Alexandru Rafila și sperăm să intrăm în spiritul Constituției, iar președintele să dea mandat domnului Rafila să își creioneze majoritatea parlamentară, programul de guvernare”, a declarat, duminică seara, Marcel Ciolacu, la Antena3.

Acesta a spus că actuala criză politică a fost determinată de „obsesia președintelui de a organiza alegeri indifent de context”.

„Ne aflăm într-o criză sanitară și într-o evidentă criză economică. Această obsesie a președintelui de a face alegeri fără să țină cont de comtextul în care se desfășoară alegerile, ne-a dus și într-o criză politică. Nu avem altă variantă și nu vom vota în Parlament altă variantă decât prim-ministru Alexandru Rafila. Sunt două posibilități, ori ne lasă și ne creionăm un guvern minoritar, cu prim-ministru Alexandru Rafila, ori facem un guvern de uniune națională, cum cred că a fost voința românilor, să împartă puterea, dar partidul care a câștigat alegerile trebuie să propună prim-ministrul”, a mai spus Marcel Ciolacu.

 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu