x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu, reacție la pragul pe care ministrul Justiției îl vrea pentru abuzul în serviciu

Marcel Ciolacu, reacție la pragul pe care ministrul Justiției îl vrea pentru abuzul în serviciu

de Redacția Jurnalul    |    29 Mar 2023   •   21:29
Marcel Ciolacu, reacție la pragul pe care ministrul Justiției îl vrea pentru abuzul în serviciu
Sursa foto: Hepta

Coaliția de guvernare va susține propunerea specialiștilor din Ministerul Justiției, a anunțat miercuri seara președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu, în ceea ce privește pragul pentru abuz în serviciu. Ministerul a anunțat că va susține în Cameră un prag de 9.000 de lei.

„Am luat act de răspunsul Ministerului Justiției la solicitarea pe care am făcut-o și de propunerea privind instituirea unui prag de 9 mii de lei în ceea ce privește abuzul în serviciu. Coaliția de guvernare va susține propunerea venită din partea specialiștilor din Ministerul Justiției”, a scris miercuri seara pe Facebook Marcel Ciolacu.

Acesta susține că a discutat și cu premierul Ciucă și „ne vom însuși amendamentele la această lege”.

Ministerul Justiției a anunțat că va susține adoptarea în Camera Deputaților a unui prag de 9.000 de lei pentru infracțiunea de abuz în serviciu.

Senatul a aprobat un proiect de lege care prevede un prag valoric pentru abuzul în serviciu în cuantum de 250.000 de lei.

 

×