x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Construcția noul stadion va avea avea un impact major asupra clubului Dinamo

Ciolacu: Construcția noul stadion va avea avea un impact major asupra clubului Dinamo

de Redacția Jurnalul    |    20 Mai 2024   •   19:15
Ciolacu: Construcția noul stadion va avea avea un impact major asupra clubului Dinamo
Sursa foto: FB Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu susține că noul stadion de 25.000 de locuri care va fi realizat printr-o investiție de 170 de milioane de euro va avea un impact major asupra întregului club Dinamo.

Premierul spune că a discutat despre această investiție cu foste mari glorii ale clubului și cu suporterii alb-roșii, la care a participat alături de Rareș Hopincă, candidatul PSD-PNL la primăria sectorului 2.

„Construcția noului stadion ultramodern de 25.000 de locuri va avea un impact major asupra întregului club Dinamo, fiind o șansă uriașă de a atrage mii de alți copii către sport!”, susține șeful Guvernului.

Marcel Ciolacu susține că este o investiție de peste 170 de milioane de euro, care va deveni un standard de modernitate al sectorului 2.

„Deși sunt un fan al unei mari rivale, le-am transmis suporterilor dinamoviști că imi doresc ca echipa de fotbal să aibă succes atât în seara asta, cât și la meciul următor și să rămână în prima ligă. Fiindcă una dintre cele mai frumoase galerii din România merită din plin asta!”, a adăugat premierul.

Dinamo București și FK Csikszereda Miercurea Ciuc se întâlnesc, luni, în prima manșă a barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga. Partida de la București va începe la ora 20.00.

(sursa: Mediafax)

×