x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marea confruntare rămâne valabilă. S-a tras la sorţi ordinea intrării în sală

Marea confruntare rămâne valabilă. S-a tras la sorţi ordinea intrării în sală

20 Noi 2009   •   00:00
Marea confruntare rămâne valabilă. S-a tras la sorţi ordinea intrării în sală

Staff-urile de campanie ale celor trei candidaţi care vor participa la confruntarea organizată astăzi de IPP, la Palatul Parlamentului, s-au întâlnit din nou în această dimineaţă, pentru a pune la punct ultimele detalii.



Potrivit lui Victor Ponta, s-a tras la sorţi ordinea intrării în dezbatere. Astfel, primul care va intra în sală va fi Mircea Geoană, urmat de Crin Antonescu şi Traian Băsescu.

"Formatul propus de moderatorul dezbaterii este unul creativ, nu va fi o dezbatere rigidă", a spus Sever Voinescu, citat de Antena3.

Reprezentanţii staff-urilor de campanie au spus că dezbaterea va avea loc, indiferent dacă, pe parcursul zilei, alţi candidaţi îşi vor exprima dorinţa de a participa la dezbatere.

Institutul de Politici Publice va organiza astăzi, la ora 19.00, o dezbatere între candidaţii clasaţi pe primele trei locuri în sondaje. Moderatorul confruntării de vineri, de la Palatul Parlamentului va fi Robert Turcescu, a anunţat consilierul prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu.

Întâlnirea va dura două ore şi va fi structurată pe o serie de confruntări faţă în faţă între candidaţi, urmate de o masă rotundă dedicată discuţiei pe nouă teme principale ce va fi pigmentată şi cu întrebări din partea reprezentanţilor presei care vor fi prezenţi la această confruntare.

×
Subiecte în articol: politic