x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marian Vanghelie recunoaşte că nu i-a venit rândul la şefia PSD

Marian Vanghelie recunoaşte că nu i-a venit rândul la şefia PSD

20 Ian 2010   •   00:00

"Nu este momentul pentru a candida la această funcţie. Am 40 de ani, dacă va fi momentul, va fi cu totul şi cu totul la alt moment", a spus Vanghelie la OTV. Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat că rămâne alături de şeful partidului, Mircea Geoană, spre deosebire de alţi colegi de partid, care, în perioada campaniei electorale, "erau lipiţi de Geoană ca timbrul de scrisoare crezând că acesta va ajunge preşedinte".



Liderul social-democrat nu a exclus o candidatură la funcţia de vicepreşedinte a partidului, şi a precizat că pentru funcţia de secretar general al PSD îl susţine pe Liviu Dragnea, pentru că trebuie să rămână pe această funcţie "unul dintre liderii care a câştigat alegerile". Marian Vanghelie mai spune că îl va susţine în continuare pe liderul PSD pentru că este un om consecvent, şi pentru că nu are "cum să se schimbe peste noapte".

Cu toate acestea, Vanghelie a subliniat că îl susţine şi pe Cristian Diaconescu. "Cred că dl preşedinte Mircea Geoană are obligaţia să poarte o discuţie cu Cristian Diaconescu şi să formăm o echipă. Din echipa cu care vom ieşi din congres nu poate să lipsească nici Mircea Geoană, nici Cristian Diaconescu, nici Adrian Năstase", a afirmat liderul PSD Bucureşti.

×
Subiecte în articol: politic