x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marius Dunca: Eugen Teodorovici a revenit şi va candida la funcţia de preşedinte executiv

Marius Dunca: Eugen Teodorovici a revenit şi va candida la funcţia de preşedinte executiv

29 Iun 2019   •   11:07
Marius Dunca: Eugen Teodorovici a revenit şi va candida la funcţia de preşedinte executiv

Senatorul PSD Marius Dunca a declarat sâmbătă, că ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a revenit în decizia sa de a candida la funcţia de preşedinte executiv al PSD, după ce iniţial îşi retrăsese candidatura.

"Până nu vedem delegaţii că pleacă de la congres şi clar care este rezultatul, pot apărea surprize. Pot să mai apară, poate, candidaţi, pentru că statutul nu te împiedică să candidezi în timpul congresului. A existat o procedură, trebuiau depuse dosarele, validate în Comitetul Executiv, dar, întotdeauna se poate. Ne putem aştepta la surprize. Cum şi azi noapte Eugen (Teodorovici - n.r.) s-a retras şi a revenit (...) pentru a candida la funcţia de preşedinte executiv. Înseamnă că are susţinere dacă a revenit şi colegii mei şi-au dorit", a declarat Dunca.

Acesta a spus că nu regretă faptul că s-a retras din cursa pentru secretar general, pentru că "nu e o luptă pentru funcţii".

"Am ales, am spus că trebuie să ne punem la masă, să alegem soluţia cea mai bună pentru partid. Nu e o luptă pentru funcţii. Trebuie să înţelegem că partidul acesta respiră prin primari, viceprimari, consilieri locali şi au nevoie de un mesaj clar de unitate şi solidaritate între noi", a spus Dunca.

El a susţinut că este nevoie de un mesaj de unitate din partea viitorului preşedinte al PSD.

"Sper să ieşim mai uniţi în această zi. Sperăm într-un mesaj foarte clar pe care trebuie să-l dea doamna prim ministru, viitor preşedinte al PSD", a adăugat social-democratul.

Marius Dunca s-a retras vineri din cursa pentru funcţia de secretar general al PSD. În cursă au rămas Mihai Fifor, Codrin Ştefănescu, Gabriel Petrea, Rodica Nassar şi Felix Stroe.

AGERPRES

×