x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Badea, despre o posibilă demisie a lui Klaus Iohannis: „Suntem doar un sat plin de complexe provinciale. Niște maneliști care ne gudurăm să fim și noi băgați în seamă”

Mircea Badea, despre o posibilă demisie a lui Klaus Iohannis: „Suntem doar un sat plin de complexe provinciale. Niște maneliști care ne gudurăm să fim și noi băgați în seamă”

de Redacția Jurnalul    |    12 Ian 2024   •   15:00
Mircea Badea, despre o posibilă demisie a lui Klaus Iohannis: „Suntem doar un sat plin de complexe provinciale. Niște maneliști care ne gudurăm să fim și noi băgați în seamă”

Realizatorul tv, Mircea Badea, a reacționat la atitudinea partidelor din coaliția de guvernare care au prezentat diverse motive pentru care președintele României ar demisiona pentru a lucra la Bruxelles.

Acesta a comentat la Antena3CNN situația în care se află România: președintele ar putea demisiona, înainte de cele mai importante alegeri din țara noastră, pentru a merge la conducerea Consiliului European.

Mircea Badea a făcut referire și la faptul că cei doi purtători de cuvânt ai PSD și PNL au oferit varii motive, pentru care Klaus Iohannis este omul potrivit să ne reprezinte țara, la Bruxelles, iar pentru România acest lucru ar fi o onoare.

"Îmi venea să râd mai devreme. Să nu fiu înțeles greșit. Eu sunt cel mai mare suporter al lui Klaus Iohannis, ca președinte. Ridicolul situației în care purtători de cuvânt ai partidelor de guvernământ spun că e o onoare pentru România ca președintele în funcție să își dea demisia și să se angajeze la Bruxelles, ne arată nouă, și o spun cu multă satisfacție că suntem doar un sat plin de complexe provinciale și că nivelul nostru este exact ăsta.

În ce țară de pe planeta asta, minim decentă, un președinte de țară ar demisiona să se angajeze, că a găsit el un job?", a spus Mircea Badea.

"Răspuns: în nici una. Eu acum vreau să se întâmple, pentru că de fapt ăștia suntem noi, ăștia.

Suntem un sătuc, la marginea lumii, plin de complexe provinciale. Niște maneliști care ne gudurăm să fim și noi băgați în seamă", a adăugat realizatorul tv.

×