x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Băsescu respinge acuzaţiile de trafic de arme şi spune că ziariştii care au preluat ştirea sunt "jalnici"

Mircea Băsescu respinge acuzaţiile de trafic de arme şi spune că ziariştii care au preluat ştirea sunt "jalnici"

20 Ian 2010   •   00:00

Mircea Băsescu a respins acuzaţiile aduse de presa din Taiwan privind implicarea sa într-un presupus caz de trafic de muniţie, fratele şefului statului spunând că ziariştii români care au preluat informaţia sunt "jalnici" şi "mai jos decât fetele din Mamaia".

El a precizat că pe site-ul mysinchew.com a apărut un articol intitulat "Taiwan denies arms smuggling report (Taiwanul neagă informaţiile privind traficul de arme)", în care se menţionează că acuzaţiile care i-au fost aduse lui Mircea Băsescu nu au nicio bază.

Mircea Băsescu susţine că dacă în campania electorală ar fi putut înţelege rostul unor asemenea atacuri, în condiţiile în care fratele său candida la Preşedinţie, acum nu-şi mai explică apariţia acestor acuzaţii.

Fratele preşedintelui a criticat apoi jurnaliştii care au preluat materialul din presa taiwaneză şi le-a cerut să se documenteze mai bine.

"Sunteţi jalnici. Sunteţi mai jos decât fetele din Mamaia. Citiţi ziarele din Taiwan şi vedeţi ce scrie acolo despre acest subiect", a spus Mircea Băsescu. 

×
Subiecte în articol: politic