x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Geoană: Băsescu la Colegiul Director al PDL este ca Ceauşescu la ultimul CPEx

Mircea Geoană: Băsescu la Colegiul Director al PDL este ca Ceauşescu la ultimul CPEx

26 Noi 2009   •   00:00

Mircea Geoană a declarat, la RFI România, că Traian Băsescu la Colegiul Director al PDL i s-a părut precum Nicolae Ceauşescu la ultima şedinţă a CPEx, când acuza "agenturile străine", apreciind că şeful statului a pierdut legătura cu realitatea acestei ţări..



"Mă uitam la televizor şi mi se părea că văd ultima şedinţă a CPEx-ului, când Ceauşescu acuza agenturile străine şi tot soiul de manevre subterane. Cred că domnul Băsescu a pierdut legătura cu realitatea acestei ţări şi-n loc să se ducă şi să vadă ce fac unii şi cu alţii, mai bine ar vedea ce se întâmplă la cozile de la farmacii, ce se întâmplă cu cei care-şi pierd locul de muncă", a spus Mircea Geoană la RFI, referindu-se la prezenţa lui Traian Băsescu la Colegiul Director al PDL.

El a apreciat că actualul şef al statului transmite un mesaj complet paralel "care seamănă frica la români seamănă cu agonia unui regim politic"

Liderul PSD susţine că din aceste raţiuni consideră că ceea ce a convenit cu Crin Antonescu şi Klaus Iohannis "reprezintă o şansă de a readuce stabilitatea politică în România, înseamnă un alt mod de a face politică".

"Ceea ce spune domnul Băsescu, înconjurat de doamna Udrea, de doamna Ridzi, de domnul Berceanu, de domnul Videanu sunt lucruri care fac parte din arsenalul de campanie şi cred că nu-i va aduce nici un fel de succes", a mai spus Geoană..

Geoană a spus că are întâlniri cu patroni de presă din România şi cu oameni de afaceri, dar a precizat că nu discută cu aceştia despre politică.

"Aşa cum discut cu industriaşii din România, aşa cum discut cu sindicatele din România, discut şi cu oamenii de afaceri de o anumită anvergură din România, ceea ce mi se pare un lucru absolut firesc", a spus el.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic