x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mitrea: "Geoană să lase şefia Senatului dacă e vulnerabil energetic"

Mitrea: "Geoană să lase şefia Senatului dacă e vulnerabil energetic"

18 Ian 2010   •   00:00

Miron Mitrea crede că Mircea Geoană nu mai poate fi compatibil cu funcţiile importante deţinute, precum cea de preşedinte al Senatului ori de lider al PSD dacă recunoaşte singur vulnerabilitatea sa la atacuri energetice şi control psihotronic de la distanţă.



Într-o declaraţie pentru Inpolitics.ro Miron Mitrea a declarat că "toată tevatura legată de flacăra violet şi de atacuri energetice nu e decât o modalitate prin care unii din PSD încearcă să evite asumarea bărbătească a înfrîngerii şi găsesc tot felul de motivaţii puerile, care, pe deasupra, fac foarte rău imaginii de partid serios a PSD.
În loc să invoce probleme ezoterice, Geoană ar face mai bine dacă s-ar arăta bărbat în ceasul al 12-lea şi ar recunoaşte că incapacitatea sa a fost de vină pentru pierderea alegerilor şi pentru situaţia în care se află acum PSD.

Personal, nu cred în chestiuni parapsihologice, dar nu exclud ca unii din partid chiar să creadă sincer în asemenea poveşti. Pe de o parte, însă, mai în glumă, mai în serios, apare, în acest caz întrebarea firească de ce, dacă Hrebenciuc e atât de expert în probleme "psi", nu a luat din timp măsuri de protecţie a lui Geoană, în campanie?

Dacă Geoană se declară atât de vulnerabil în faţa atacurilor psihotronice, se pune problema dacă el mai este în măsură să conducă Senatul României şi chiar PSD, pentru că asta ar însemna că avem un lider manipulabil, de la distanţă. Cât a fost în CSAT de unde ştim că nu i-a influenţat Băsescu nişte decizii?"
Citiţi mai mult pe blogul lui Bogdan Tiberiu Iacob - InPolitics.ro

×
Subiecte în articol: politic