x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mitrea, pus pe făraş

Mitrea, pus pe făraş

de Adriana Duţulescu    |    23 Sep 2009   •   00:00

Fostul secretar general al PSD, Miron Mitrea, este cu un pas în afara partidului, pentru că i-a luat apărarea lui Octav Cozmâncă.



Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, şi senatorul Ion Toma au propus luni, în şedinţa BPN al PSD, excluderea lui Miron Mitrea din PSD, pe care l-au acuzat că face "jocurile" lui Octav Cozmâncă, şi el proaspăt eliminat din partid. Adrian Năstase s-a opus vehement acestei propuneri, pe motiv că "în perioadă de campanie electorală nu este înţelept să dai oameni afară". "Nu poţi să începi acum, când eşti în campanie electorală, să îl dai afară pe Florin Iordache, pe Solcanu, pe Mitrea, să îi faci victime şi să întorci partidul împotriva ta", a spus Năstase în şedinţa conducerii PSD.

Marian Vanghelie a declarat aseară că nu renunţă la propunerea sa, care va fi analizată în cadrul partidului. "Nu s-a pus problema de excludere pe loc, eu am propus să începem o analiză şi să luăm o decizie şi asupra domnului Mitrea, şi asupra altor oameni ca el", a spus Vanghelie. El l-a acuzat pe Mitrea că "din când în când se mai duce pe la Cotroceni, pe la palat, şi încearcă să facă jocuri". La rândul său, Mitrea a spus că Vanghelie şi Hrebenciuc încearcă "să-l împingă să se autosuspende din partid", însă a ţinut să precizeze că nu are de gând să îşi dea demisia de bunăvoie.

×
Subiecte în articol: politic