x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Negocieri tensionate PNL-PSD-UDMR. Nicolae Ciucă: Nu există discuția ca un partid să se retragă

Negocieri tensionate PNL-PSD-UDMR. Nicolae Ciucă: Nu există discuția ca un partid să se retragă

19 Noi 2021   •   15:16
Negocieri tensionate PNL-PSD-UDMR. Nicolae Ciucă: Nu există discuția ca un partid să se retragă

Nicolae Ciucă, reprezentantul PNL la negocierile privind formarea unui nou guvern, recunoaște că discuțiile avansează greu din cauza solicitărilor diferite ale partidelor. Totuși, nu există discuția ca un partid să se retragă, spune Ciucă.

Negocierile PNL, PSD și UDMR au reluat vineri negocierile privind formarea unui nou guvern.

„Fiecare minister este foarte important, nu există discuția ca un partid să se retragă de la negocieri... Sunt tehnici de negociere, fiecare partid își negociază obiectivele... În acest moment se poartă negocieri”, a declarat Nicolae Ciucă.

Ministrul interimar al Apărării care este și propunerea PNL pentru funcția de premier a mai spus că reprezentanții partidelor au stabilit că vor crește pensiile și alocațiile copiilor. Impactul total al majorărilor va fi de aproximativ 13,6 miliarde de lei, a precizat Ciucă.

Reprezentanții PNL, PSD și UDMR își propun să încheie negocierile până duminică deoarece luni partidele sunt convocate de președintele Klaus Iohannis la negocieri la Palatul Cotroceni.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă